Партньори

Klinger Fluid Control GmbH – Австрия

Нивопоказателна техника, бутално-шибърни вентили и сферични кранове.


www.klinger.kfc.at

Rich. Klinger Dichtungstechnik GmbH & Co KG – Австрия

Безазбестови влакнести клингерити.


www.klinger.co.at

Klinger AG EGLISWIL – Швейцария

Високотемпературен графитен уплътнителен материал.


www.klinger-ag.ch

Klinger Limited – Великобритания

Безазбестови салникови набивки, спирално-навити гарнитури.


www.klinger.co.uk

Klinger Gebetsroither GmbH – Австрия

Търговска фирма на КЛИНГЕР:
Готови гарнитури от безазбестови клингерити и други промишлени изделия, производство на водещи европейски фирми.


www.gebetsroither.at

Kempchen Dichtungstechnik GmbH – Германия

Безазбестови салникови набивки, спирално-навити гарнитури и голямо разнообразие на специални уплътнения.


www.kempchen.de

ABO Valve, s.r.o. – Чехия

Фирма ABO Valve е най-големият производител на бътерфлай клапи в Чехия. Основана е през 1993 г. и през годините се e наложила със своето качество и къси срокове на доставка. Производствената гама включва центрични клапи с гумен маншон за общо и индустриално приложение, двуексцентрични и триексцентрични клапи и обратни предпазни клапи. Клапите се окомлектоват с пневматични и ектрически задвижки, позиционери и др. в зависимост от желанието на клиента. От 2007 г. АBO valve e изключителен представител на американската фирма Bray International – Hюстън, Текса за голяма част от източна Европа включително и България. Благодарение на това коопериране, АBO valve разширява своята гама изделия със специални бътерфлай клапи за приложение при тежки химически и агресивни среди.


www.abovalve.com

Högforg – Финландия

Производител на висококачествени двуексцентрични бътерфлай клапи с уплътнение метал в метал и напълно заварени сферични кранове. Размерите за клапите са от DN15 до DN 1400, a за сферичните кранове от DN 15 до DN 400. Високото качество на изделията е гарантирано от подбора на материалите, прецизното обработване на детайлите на цифрови машини с висока точност и тестване на всяко изделие преди доставка. Спирателните и регулиращите клапи на фирма Хьогфорс са проектирани с уникално мембранно самоуплътняващо седло. Продуктите на фирмата са разделени в две основни групи. Изделията от групата Blue line са предназначени за енергетиката, топлофикациите и топлопреносните мрежи, а тези от групата Silver line за химическата индустрия. Характерно за фирмата са късите срокове на доставка.


www.hogforsvalves.com

Spoerl – Германия

Метални мрежи за сита и филтри.


www.spoerl.de

Niob Fluid – Чехия

Изделия от неръждаема стомана, предназначени за фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост, в това число: съединителни елементи, кламп скоби, фитинги, тръби, тръбни фасонни части, сферични кранове, регулираща и затваряща арматура, люкове - изработени от неръждаема стомана, гумени уплътнения.
www.niobfluid.cz

Vexve Oy

www.vexve.com